Color me beautiful black magic waterproof automatic eye pencil

Hi loves!

Een zwart lijntje in het oog, onder het oog, op het oog kan een ooglook helemaal afmaken. Het is dan wel belangrijk dat je weet wélk product nou voor jou werkt. Dat is één v/d redenen dat ik het liefst zo veel mogelijk zwarte pencils test. Zo kan je weten welke je echt in je stash moet hebben, en welke je beter niet kunt kopen.

Color me beautiful is een Amerikaans merk dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in de cosmetica. Ze kennen alle in en outs v/d producten. Dat is ook zeker te merken wanneer je producten test. Er is goed nagedacht over wat ze wel en niet willen.

Eén van de producten die ik review voor jullie is de CMB black magic waterproof automatic eye pencil.  Het is een smudgy eye pencil die je in het oog, op het ook en onder het oog kunt gebruiken.

Dit heb ik nog nooit eerder gezien! Zo leuk! Je kunt echt zien dat er over na gedacht is. De eyepencil komt in een bakje zodat hij niet beschadigt raakt.




Dit is hoe de pencil eruit ziet. Hij heeft een hele scherpe punt waardoor je heel precies te werk kunt gaan.


De ''smudger'' aan de achterkant is wat harder dan ik normaal gesproken gewend ben, maar het is niet storend. 




De swatch! Zeer gepigmenteerd. Voldoende om een mooie smokey look te creëren. 


Hier is hij gesmudged met de ''smudger''.  Ik vind dat het een mooie finish geeft. Je kunt hem goed ''natuurlijk'' krijgen als je dat wilt. 


Hier heb ik hem op als ''eyeliner''. Ik ben een beetje gaan experimenteren en ik moet eerlijk zijn dat hij ook nog vrij strak terwijl hij vrij veel naar een creamy potlood nijgt. 




Conclusie:

Ik had  niet heel veel van het product verwacht om heel eerlijk te zijn omdat het een eye pencil is. Ik heb daar zelf niet heel veel goede ervaringen mee gehad maar ik ben zeer verrast! 
Hij trekt vrij strakke lijnen voor een pencil. Onder mijn oog heb ik hem gesmudged met de ''smudger''. Wat ik zelf ook heel fijn vind is dat hij heel snel smeert en je daardoor bijna geen fouten kunt maken. Ook heb je niet veel nodig om iets moois neer te zetten. 

(Verder is hij ook waterproof dus blijft hij de hele dag vrij goed op zijn plaats! ) 
Hij kost €19,95 en je kunt hem hier bestellen! 
Wat vind jij van de textuur van de eyepencil? Ik ben zeer benieuwd naar jullie meningen! 

X



Share this:

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten